Borok

Az Egri-borvidék az egyik legösszetettebb, legérdekesebb borvidék a világon. Mind a fehér, mind a rosé, mind a vörösborokban képes kiemelkedőt alkotni, legyen az könnyed, friss, vagy testesebb, komplexebb bor. Borait a tüzesség és mindenekelőtt az elegancia jellemzi. Ezeket az értékeket tarjuk mi is szem előtt, és a modern technológia alkalmazása mellett a borvidék hagyományait is figyelembe véve szeretnénk megőrizni őket.

Borcsalád

Mivel a pincészetünk is gyerekkorát éli, mi mással indíthatnánk a sort, mint egy mesével. A „Mese sorozat” megalkotásával az volt a célunk, hogy megmutathassuk, könnyed, játékos arcunkat. Ehhez nem találhattunk volna jobb társakat, mint Hófehérkét (Leányka), Csipkerózsikát (Kékfrankos Rosé) és Piroskát (Vörös Cuvée).
970 Ft

Csipkerózsika

Mindenhol, mindenkor, mindenkinek. Igazi gyümölcsöskert. Könnyedsége a borban meglévő extrakt segítségével kerekedik le. Ha idegen kifejezésekkel szeretnénk leírni, ez a bor nem más, mint egy „tutti-fruttis jolly-joker”. A nehéz ételeket leszámítva szinte minden ételnek kiváló társává válik.
970 Ft

Hófehérke

Gyümölcsös jegyek keverednek virágos illatokkal. Hamvas, szinte törékeny jellegét a szép, határozott savak teszik teljessé. Mind a hétköznapi beszélgetések, mind a könnyű sajtok, zöldséges ételek, valamint a halból- és szárnyasból készült fogások kitűnő kísérő is.
970 Ft

Piroska

Szép, rubinvörös színével az első pillanatban belopja magát a szívünkbe. Sajátja a borvidékre jellemző finomság és elegancia. A hagyományos héjon erjesztésnek köszönhetően a szőlőgyümölcsből áradó íz- és illatanyagok uralják a zamatát. A vöröshúsokból készült ételek és a magyar konyha remekei kitűnő társra találnak ebben a borban.